موز سرشار از پتاسیم است و افراد مسنی که مقادیر کمی از این ماده معدنی را در بدن خود دارند،50 درصد بیش از سایرین در معرض خطر سکته قرار میگیرند.
دکتر « بهرامی » متخصص تغذیه در گفت و گو با ایسنا، گفت: پتاسیم باعث گشاد شدن عروق خونی شده و به خارج کردن سدیم از بدن کمک می کند.
وی با اشاره به این که موز به عنوان یکی از میوههای سرشار از پتاسیم به شمار میرود، افزود: همچنین سبزیجات دارای برگ سبز و شیر از دیگر مواد غذایی هستند که پتاسیم زیادی در آنها موجود است.
دکتر بهرامی در پایان تصریح کرد: شیوه زندگی و رژیم غذایی نقش بسیار مهمی در بروز سکته دارد، بنابراین میتوان با کنترل این دو عامل، میزان خطر ابتلا به سکته را کاهش داد